fbpx

Mi az InDiat®?

Az InDiat® egy tradicionális indiai receptúra alapján készülő, gyógynövény kivonatok egyedi hatóanyagkombinációja. A 21. századi nők életmódjához tökéletesen illeszkedő étrend-kiegészítő, mert nem csak abban segíthet, hogy rendkívül gyorsan, éhezés nelkül érje el az áhított álomalakot, de megakadályozhatja a jojo effektus kialakulását és a fogyókúrák rettegett kisérő tüneteire is megoldást nyújt: hatóanyag tartalma megakadályozza a vitaminhiány következtében kialakuló hajhullást, körömtöredezést, és a megereszkedett bőr helyreállításában regenerálódásában is támogatja a szervezetet.

Hatóanyagok, és növények, melyek a komplex hatást garantálhatják:

Caralluma fimbriata – mely elfolythatja az étvágyat, energikussá tesz és megakadályozhatja a zsírsejtek újratelítődését. (bővebben)
Shilajit Asphaltum – méregtelenít, vitalizál, eltávolíthatja a felesleges zsírt és felhalmozódásokat a szervezetben. (bővebben)
Biotin – pótlása a hajhullást megállítja, visszafordítja. Hozzásegít az erősebb és egészségesebb körmökhöz, a bőrt ragyogóvá teszi. Jelenléte szükséges a sejtek zsír és aminósav es szénhidrát anyagcseréjéhez, fontos szerepe lehet a zsírsavak szintézisében. (bővebben)
Cink – szabályozza a szénhidrát-anyagcserét és a vércukorszintet, stabilizálja az anyagcserét.

Mikor javasolt a kapszula fogyasztása?

Ha régóta küzd már a makacs súlyfeleslegével, ha minden kúrát, terápiát és lehetőséget kipróbált már, ha gyorsan szeretne látványos és maradandó eredményt elérni, akkor Ön a legjobb helyen jár.

Mitől ilyen forradalmi a hatékonysága?

Az InDiàt® egyedülálló hatékonysága a sokoldalúságában rejlik. Az indiai gyógynövény párosítás rendkívüli hatóanyagai, a túlsúllyal, a makacs zsírpárnákkal több fronton vehetik fel a harcot, így minden problémára megoldást kínálhat, ami valaha is akadálya lehetett egy sikeres fogyókúrának.
Az Egyesült Államokban és a világ számos országában végzett vizsgálatok szerint egyszerre veheti el az étvágyat, megnövelheti az energiaszintet, aktívabbá tesz, így fokozhatja a szervezet zsírégető mechanizmusait úgy, hogy estleg nem is vesztünk izomtömeget. Felgyorsíthatja az anyagcserét, így több kalóriát es zsírt égethetünk el ugyanannyi mozgással. Ezzel egyidejűleg enzim szinten blokkolhatja, gátolhatja a zsírsejtek újraképződését, telítődését is -így a visszahízást megakadályozza-, és a testet arra kényszeríti, hogy felélje a saját zsírtartalékait. A testet méregteleníti, a vércukor szintet csökkenti, a pajzsmirigy működést pozitívan befolyásolhatja.

Hogyan kell szedni?

Naponta 2 x 1 kapszula javallott.
A kapszulát étkezés előtt vagy után 2-3 dl folyadékkal ajánlott bevenni.

Mennyi idő után fogom látni, érezni az eredményt?

A radikális étvágycsokkentő hatást pár órán belül jó eséllyel érezhetjük, az energia szint megnövekedését 1-2 napon belül, az alak és testsúly változás -személytől függően-, esetleg már 3-4 héten után meg fog örvendeztetni bennünket.

Biztonságos az InDiat® fogyasztása? Van-e mellékhatása?

A Shilajit Asphaltumot az Indiai Gyógyszerkönyv is tartalmazza, mellékhatása aszerint nem ismert. Caralluma fimbriata-t az Indiai Egészségügyi Minisztérium Orvosi Növényeinek Gyűjteménye is jegyzi, valamint az Egyesült Államok gyógyszerbiztonsági hatóságától, a Federal Drug Administration-tól GRAS (Generally Recognised As Safe) minősítést kapott, mely garanciát kizárólag a legkörültekintőbb biztonsági vizsgálatokon megfelelt anyagok kapnak meg.

Mindenki szedheti?

Elegendő tapasztalat hiányában szedése nem javasolt gyermekeknek. Várandósság és szoptatás idején valamint fémallergia esetén nem alkalmazható.

Sportolni is kell mellette?

A restség, -azaz vonakodás a szükséges áldozathozataltól vagy erőfeszítéstől-, a 7 főbűn egyike. A henyélés minden bűnnek a forrása. Hasznos tevékenység nélkül elsorvadunk, és a kísértések áldozatává válunk. Egyébként nem kell. 🙂

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

Nem áll rendelkezésre adat, amely bármilyen mellékhatásra vonatkozna.

Saját kérdésed