fbpx

Mi az InDiat®?

Az InDiat® különleges gyógynövény kivonatok egyedi hatóanyagkombinációjának köszönheti sikerét. A 21. századi nők életmódjához tökéletesen illeszkedő étrend-kiegészítő, mert nem csak az áhított álomalak elérésben segíthet, de hatékony támogatója lehet a haj, a köröm és a bőr szépségének fenntartásában is. 

Hatóanyagok, és növények, melyek a komplex hatást garantálhatják:

Shilajit Asphaltum  -Támogathatja a szervezetben a zsírok lebontását és a cukor anyagcseréjét és segíthet a normál testsúly megtartásában is. 

Caralluma fimbriata – Az Indiai Egészségügyi Minisztérium Orvosi Növényeinek Gyűjteménye is jegyzi a Carallumát, mint hasznos táplálékot éhínségek idejére.
Biotin –  Jelenléte elengedhetetlen az egészséges haj növekedéséhez, hiánya a hajat törékennyé, fénytelenné teszi, majd hajhullást okozhat.
Cink – szabályozza a szénhidrát-anyagcserét és a vércukorszintet, stabilizálja az anyagcserét.

Mikor javasolt a kapszula fogyasztása?

Ha régóta küzd már a makacs súlyfeleslegével, ha minden kúrát, terápiát és lehetőséget kipróbált már, akkor Ön a legjobb helyen jár.

Mitől ilyen forradalmi a hatékonysága?

Az InDiat® egyedülálló hatékonysága a sokoldalúságában rejlik. A különleges gyógynövény kivonatok egyedi hatóanyagkombinációjának köszönheti sikerét. Amellett, hogy segít felvenni a harcot a túlsúly ellen, az idegrendszer egészségéhez is hozzájárul, sőt regenáróló, fitalító hatással is bír. A 21. századi nők életmódjához tökéletesen illeszkedő étrend-kiegészítő, mert nem csak az áhított álomalak elérésben segíthet, de hatékony támogatója lehet a haj, a köröm és a bőr szépségének fenntartásában is. 

Hogyan kell szedni?

Naponta 2 x 1 kapszula javallott.

Reggel és este 1-1 kapszula bő folyadékkal.  

Biztonságos az InDiat® fogyasztása? Van-e mellékhatása?

A Shilajit Asphaltumot az Indiai Gyógyszerkönyv is tartalmazza, mellékhatása aszerint nem ismert. Caralluma fimbriata-t az Indiai Egészségügyi Minisztérium Orvosi Növényeinek Gyűjteménye is jegyzi, valamint az Egyesült Államok gyógyszerbiztonsági hatóságától, a Federal Drug Administration-tól GRAS (Generally Recognised As Safe) minősítést kapott, mely garanciát kizárólag a legkörültekintőbb biztonsági vizsgálatokon megfelelt anyagok kapnak meg.

Mindenki szedheti?

Elegendő tapasztalat hiányában szedése nem javasolt gyermekeknek. Várandósság és szoptatás idején valamint fémallergia esetén nem alkalmazható. 

Sportolni is kell mellette?

A restség, -azaz vonakodás a szükséges áldozathozataltól vagy erőfeszítéstől-, a 7 főbűn egyike. A henyélés minden bűnnek a forrása. Hasznos tevékenység nélkül elsorvadunk, és a kísértések áldozatává válunk. Egyébként nem kell. 🙂

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

Nem áll rendelkezésre adat, amely bármilyen mellékhatásra vonatkozna.

Saját kérdésed