fbpx

Különleges gyógynövény kivonatok egyedi hatóanyagkombinációja

Az InDiat® sikerének titka

Az összetevők hatása

Az InDiat® egyedülálló hatékonysága a sokoldalúságában rejlik. A különleges gyógynövény kivonatok egyedi hatóanyagkombinációjának köszönheti sikerét. Amellett, hogy segít felvenni a harcot a túlsúly ellen, az idegrendszer egészségéhez is hozzájárul, sőt regenáróló, fitalító hatással is bír. 

A 21. századi nők életmódjához tökéletesen illeszkedő étrend-kiegészítő, mert nem csak az áhított álomalak elérésben segíthet, de hatékony támogatója lehet a haj, a köröm és a bőr szépségének fenntartásában is. 

Hogyan hat a Shilajit?

Az energiatermelés folyamata lelassul az életkorral, emiatt egyre több zsírt tárol a testünk, az állóképességünk pedig egyre csökken. A Shilajit támogathatja a szervezetben a zsírok lebontását és a cukor anyagcseréjét és segíthet a normál testsúly megtartásában is. 

Az ajurvedikus hagyományban úgy tekintenek rá, mint a „gyengeség pusztítójára”. Hiszen, a világszerte évezredek óta imsert és használt Shilajitnak, energetizáló és fiatalító hatást tulajdonítottak, számos kultúrában az évek során.  

A Shilajit gyakorlatilag az ősdzsungel biomasszája, ami az Indiai szubkontinens Eurázsiának ütközésekor felgyűrődött Himalája alatt jött létre. A Himalája szikláinak repedéseiből a nyár intenzív melegének hatására kiszivárog a sziklák közül, összegyűjtik ezt a gyantához hasonlító vegyületet és feldolgozzák. Így jön létre a humuszhoz hasonló összetett ásványi anyag, szerves és szervetlen összetevői egyaránt értékesek. 

Az indiai, tibeti és számos ősi gyógyászat évezredek óta nagy becsben tartja fiatalító, erősítő és méregtelenítő hatása miatt.  

Hogyan hat a Caralluma fimbriata?

A Caralluma fimbriata kivonat egyfajta ehető kaktuszból származik, amely Afrikában és Európa egyes részein növekszik, de úgy gondolják, hogy eredetileg Indiából származott, ahol a törzsek a növény húsát rágták az éhség visszaszorítására a hosszú vadászataik során.

Ezt a zamatos növényt, évszázadok óta használták természetes étvágycsökkentőként Indiában.

 

Hogyan hat a Biotin?

A Biotinnak nagy szerepe van a zsír- és szénhidrát-anyagcsere szabályozásában és a sejtek energiaellátásnak biztosításában. Emellett pedig az egyik leghatékonyabb támogatója lehet a haj, a köröm és a bőr szépségének megtartásában.

A Biotin hiány egyik fontos tünete, az általános lehangoltság, nagyfokú kimerültség, amely komoly akadályt gördíthet a sikeres fogyókúra útjába.

 

Hogyan hat a Cink?

A CINK stabilizálja az anyagcserét, hozzájárul a vér normál tesztoszteron szintjének megtartásához.

Egyszerű vásárlás

Több kiszerelés, mennyiségi kedvezményekkel

Különleges hatóanyagok kombinációja

A sikeres fogyás elérése érdekében

21. századi nőknek

Ha nincs időd időigényes kúrákra, és mellékhatások nélkül szeretnél fogyni.

Weboldal üzemeltető

Ever & Ever Kft.

Székhely: Nagykovácsi, Farkas utca 28.

Adószám: 25514414-2-13

Cégjegyzékszám: bejegyezve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróságán 13-09-180139 szám alatt.

Minden kérdésedre válaszolunk

[email protected]

+36 30 1941910
Munkanapokon 9:00 és 17:00 között.